Прогноз: У 2010 році ціни на нерухомість у Великобританії впадуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прогноз: У 2010 році ціни на нерухомість у Великобританії впадуть

357
В наступному році через зростання безробіття, падіння доходів населення і скромного економічного зростання ціни на нерухомість у Великобританії можуть впасти як мінімум на 1% в порівнянні з рівнем 2009 року, повідомляє газета The Guardian із посиланням на дослідження групи Hometrack.
За словами директора групи Річарда Доннела, наступного року ринок нерухомості Великобританії буде пригнічений не лише через несприятливі економічні чинники, але і через політичні причини.
"В майбутньому році вся увага буде прикута до виборів в уряд Великобританії та різних спекуляцій з приводу змін податкової політики і держвидатків. Економічні прогнози і нинішні дані по ринку дозволяють передбачити, що поліпшення ринкових умов 2009 років навряд чи повториться в 2010", - цитує видання експерта.
Регіоном зростання, на думку Доннела, залишиться південь Англії. Цього року в регіоні спостерігалося зростання попиту на 41%, в Лондоні цей показник досяг 70%. При цьому зростання пропозиції склало всього 7%.
Варто відзначити, що прогноз Hometrack розходиться з висновками іншого аналітичного інституту, Центру економічних і бізнес-досліджень, який упевнений, що зростання цін на нерухомість у Великобританії продовжиться і до кінця майбутнього року досягне рівня 2-4%.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас