Прем'єр - за посилення кримінальної відповідальності за корупцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр - за посилення кримінальної відповідальності за корупцію

Казна та Політика
341
Прем’єр-міністр, кандидат на пост Президента України Юлія Тимошенко ініціює посилення кримінальної відповідальності чиновників за корупцію.
Як передає кореспондент УНІАН, про це Тимошенко заявила напередодні в ефірі телеканалу ICTV.
"Я хочу повернутися до цієї можливості, відразу після президентських виборів, аби, по-перше, за будь-яке посягання на державну власність, за будь-яку спробу корупції, за будь-які речі, пов'язані з відвертими розкраданнями, просто була найвища міра покарання - довічне ув’язнення", - сказала Тимошенко.
Глава уряду вважає, що безвідповідальність чиновників веде до відчуття безкарності у політиків. "Коли беруть заводи безкоштовно, родовища нафти і газу, хтось несе відповідальність? Ні. І тому такий злочин в країні примножується, тому що кожен, хто приходить після того, хто не відповідав за це, думає, що і йому можна все брати, тому що за це ніхто не відповідає", - пояснила прем'єр.
"Тепер ми всюди бачимо руки, які крали, але їм за це нічого не буває. Я маю на увазі не руки Президента, а всі інші руки - чиновників, лідера опозиції, тобто руки, які не відповідають за те, що крадуть. Ось суть того, що відбувається у владі. Я хочу це змінити. Сьогодні у мене не вистачає для цього ні політичних функцій, ні повноважень, ні політичних можливостей. Після виборів Президента, я переконана, що їх вистачить", - упевнена Тимошенко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас