Morgan Stanley перегляне план оплати бонусів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Morgan Stanley перегляне план оплати бонусів

Казна та Політика
221
Morgan Stanley планує здійснити перегляд планів оплати праці для керівників, відкладаючи велику частину їх компенсації на довгострокові виплати, пише The Wall Street Journal із посиланням на джерела, знайомі з питанням, повідомляє k2kapital.
Топ-менеджери банку зможуть отримати до чверті своїх бонусів за 2009 р. у вигляді готівки, решту - акціями, залежно від результатів компанії, повідомило одне з джерел. Комітет Morgan Stanley з компенсацій збирався кілька разів протягом останніх декількох тижнів для обговорення різних планів виплат бонусів. Розглядалася, зокрема, можливість повернення керівниками до 65% і більше від розміру їх компенсації в разі майбутніх втрат банку.
Крім того, близько 20% від загальної суми компенсацій буде виплачено на підставі ціни акцій Morgan і її порівняння з цінами на акції конкурентів. Ця частина також буде заснована на коефіцієнті ROE (Прибуток на акціонерний капітал) за трирічний період. Morgan Stanley змінить і порядок виплати бонусів трейдерам - вони залежатимуть від того, наскільки ризикована стратегія ними застосовувалася. Банк планує зробити остаточні рішення з цих питань вже в наступному місяці.
Загальний обсяг компенсацій в Morgan в 2009 р. прогнозується у розмірі $14 млрд., що менше, ніж $20 млрд. в Goldman Sachs, проте, на відміну від останнього, що чекає прибуток $1,1 млрд. за підсумками року, Morgan Stanley може зазнати в поточному році збитків.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас