Ювілей Київського метрополітену обійдеться в 20 млн. гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ювілей Київського метрополітену обійдеться в 20 млн. гривень

1054
КМДА оцінює підготовку до святкування 50-ліття з дня запуску першої ділянки Київського метрополітену, яке відбудеться 6 листопада 2010 року, в 20,2 млн. гривень.
Своїм розпорядженням міськадміністрація затвердила план заходів щодо підготовки до святкування. План включає і ремонтні роботи в метро, і організаційно-святкові заходи.
З 20,2 млн. гривень загального орієнтовного кошторису святкування 15,27 млн. гривень - це кошти комунального підприємства «Київський метрополітен», 4,93 млн. гривень - кошти міського бюджету, повідомляє Київ.proUA.com із посиланням на Українські новини.
За рахунок всіх цих коштів в 2010 році планується реконструювати пересадковий вузол між станціями метро «Хрещатик» і «Майдан Незалежності», здійснити поточний і капітальний ремонти окремих тунельних споруд і станцій.
Також за рахунок цих коштів планується відновити колекцію музею історії метро, розробити дизайн і тематично оформити 5 центральних станцій і окремі поїзди, розробити дизайн святкового форменого одягу співробітників підприємства, виготовити ювілейну монету.
Частину коштів також буде направлено на виготовлення сувенірів, організацію інформаційної кампанії, освітлення святкування в ЗМІ і святковий концерт.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас