Рейтинг найперспективніших професій наступного десятиліття — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рейтинг найперспективніших професій наступного десятиліття

5566
Найперспективнішою професією нового десятиліття стануть універсальні солдати, здатні орієнтуватися в нестандартних ситуаціях і вести протипартизанську війну, повідомляє сайт російської версії журналу Forbes.
На думку автора Андрія Вирковського, війни майбутнього перетворяться на точкові операції "примусу до миру" і "відновлення конституційного порядку". Саме у таких умовах будуть необхідні універсальні солдати, спеціально навчені й готові до нестандартних завдань. Їх головною перевагою має стати відмінне знання місцевих умов, а також психології місцевих жителів.
Друге місце в рейтингу займають GR-менеджери - фахівці зі зв'язків з державними структурами. Їх необхідність обумовлена зростаючою роллю держави в економіці, у зв'язку з чим компаніям знадобляться люди, здатні вибивати у чиновників преференції.
На третьому місці виявилися доглядальниці. Пояснюється це тим, що населення планети поступово старіє. У п'ятірці також виявилися експерти по альтернативній енергетиці і фахівці з ведення бізнесу в Африці, де освоюватиметься все більше природних ресурсів.
На шостому місці виявився журналіст-агрегатор, чиє завдання - майстерно скомпілювати оригінальний матеріал в умовах неймовірного зростання обсягів інформації. Сьомий рядок займає фахівець з важковидобувних запасів нафти, за ним ідуть фахівці з генної інженерії рослин, а також урбаністи, які вміють створити комфортне міське середовище.
Замикає десятку найперспективніших професій наступного десятиліття фахівець з національних і релігійних конфліктів, завдання якого - допомагати знаходити спільну мову людям різних культур і релігій.
Нагадаємо, в жовтні минулого року Forbes визначив 10 найбільш перспективних занять для домосидів. Тоді з'ясувалося, що найприбутковішою роботою вдома в США є біржова торгівля.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас