Міністр економіки України підписав 5 міжнародних Угод — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міністр економіки України підписав 5 міжнародних Угод

429
28 грудня 2009 року уповноважений Кабінетом Міністрів України Богдан Данилишин підписав декілька міжнародних угод. Про це повідомили в прес-службі міністерства.
Зокрема, Б. Данилишин від імені уряду поставив свій підпис під Угодою про фінансування спільної операційної програми транскордонної співпраці "Угорщина - Словаччина - Румунія - Україна 2007-2013 роки", відповідно до якої допомога буде надаватися за такими пріоритетними напрямами: сприяння економічному і соціальному розвитку, поліпшення довкілля, поліпшення ефективності кордону і підтримка співпраці "люди-людям".
Глава Мінекономіки також підписав Угоду про фінансування спільної операційної програми щодо прикордонної співпраці "Румунія - Україна - Республіка Молдова 2007 - 2013 роки", відповідно до якої допомога надаватиметься за такими пріоритетними напрямами: створення конкурентноздатної прикордонної економіки, проблеми в довкіллі та готовність до надзвичайних ситуацій.
Крім того, було підписано Угоду про фінансування спільної операційної програми транскордонної співпраці "Басейн Чорного моря 2007-2013 роки", Договір про фінансування програми спільної діяльності з транскордонної співпраці "Польща - Білорусь - Україна 2007-2013 роки" та Угоду про фінансування Щорічної програми дій з ядерної безпеки в 2008 році - частина ІІ, що створить правові основи для надання Україні допомоги шляхом реалізації проектів, включених до Щорічної програми дій з ядерної безпеки в 2008 році.
Ці Угоди, відповідно до Регламенту Комісії № 951/2007 "Правила імплементації прикордонної співпраці", мають бути підписані до 31 грудня поточного року. За словами керівника економічного відомства, ці Угоди є міжнародними договорами, до яких застосовуються норми Закону України "Про міжнародні договори України" і які фінансуються Європейською Комісією на безоплатній основі.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас