Мінздрав і Мінтрансзв’язку пропонують створити на базі "Укрпошти" мережу держаптек — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінздрав і Мінтрансзв’язку пропонують створити на базі "Укрпошти" мережу держаптек

377
Міністерство охорони здоров'я і Міністерство транспорту і зв'язку України пропонують створити на базі державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта" мережу державних аптек.
Згідно з відповідним проектом постанови уряду, текст якого має в своєму розпорядженні агентство "Інтерфакс-Україна", у зв'язку з цим передбачається збільшення статутного капіталу "Укрпошти" в 2010 році на 150 млн грн. за рахунок держбюджету.
Міністерства також пропонують дозволити закупівлю товарів, необхідних для функціонування мережі таких аптек, без тендерних процедур у одного постачальника без узгодження з Мінекономіки, а також внести необхідні для цього зміни в ліцензійні умови виробництва і торгівлі медикаментами.
Проект постанови, проте, не пройшов погодження Держкомітету з питань регуляторної політики і підприємництва. У своєму листі комітет вказує на недопустимість створення окремих ліцензійних умов для державної мережі аптек, а також на нерівні умови для господарюючих суб'єктів, що створюються пунктом про закупівлю товарів в одного постачальника.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас