НКРЕ затвердила інвестпрограму "Київенерго" на 2010 р. на рівні 104,1 млн грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЕ затвердила інвестпрограму "Київенерго" на 2010 р. на рівні 104,1 млн грн.

Енергетика
349
Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) затвердила інвестиційну програму передачі та постачань електроенергії для АК "Київенерго" на 2010 рік, яка є складовою частиною загальної інвестиційної програми компанії, на рівні 104,1 млн грн. Про це повідомляє прес-служба АК "Київенерго".
Нагадаємо, що "Київенерго" подала на затвердження в НКРЕ інвестпрограму обсягом 183 млн грн., але регулятор прибрав з неї складову прибутку. "Втім, схвалене НКРЕ рішення у важких для економіки умовах також є позитивним. Кошти інвестпрограми дозволять компанії підтримувати устаткування в робочому стані, а також реалізувати окремі проекти технічного переозброєння", - повідомив директор з перспективного розвитку та інвестицій "Київенерго" Микита Константинов.
На технічний розвиток, модернізацію, спорудження електричних мереж і устаткування в програмі передбачено 72,9 млн грн. З цієї суми 52,7 млн грн. буде направлено безпосередньо на виконання будівельно-монтажних робіт, ще 20,2 млн грн. - на проектно-пошукові роботи.
В інвестпрограмі "Київенерго" передбачені кошти на реалізацію програми зниження наднормативних витрат електроенергії. На боротьбу з цим явищем буде направлено 17,6 млн грн. Ще 4,3 млн грн. піде на впровадження і розвиток автоматизованих систем диспетчерського і технологічного управління.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас