Хабарника із КМДА взяли під поручительство заступники Черновецького — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хабарника із КМДА взяли під поручительство заступники Черновецького

Кримінал
3353
Спійманого на хабарі начальника Головного управління внутрішньої політики Київської міської держадміністрації Віктора Гончарука суд випустив на поруки заступників мера Києва.
Про це повідомив генеральний прокурор Олександр Медведько в інтерв'ю "Газеті по-київськи", опублікованому в сьогоднішньому випуску (№245 (1645)).
За словами генпрокурора, Гончарука затримали, і було порушено кримінальну справу.
"Потім ми звернулися до суду, аби його заарештували, проте суддя вирішив звільнити його на поруки, - зазначив Медведько, додавши, що в законі є відповідна норма.
"Два заступники міського голови узяли його під особисте поручительство. (За даними "Газети.." - це Анатолій Голубченко і Сергій Рудик). А 17 грудня адвокати Гончарука оскаржили постанову прокуратури про порушення кримінальної справи проти їх клієнта в Печерському суді. Рішення ще немає", - сказав генпрокурор.
Як повідомляв УНІАН, 19 листопада цього року прокурор Києва Євген Блажівський заявив, що столична прокуратура порушила кримінальну справу за фактом здирництва та отримання 3 млн. грн. хабара начальником одного з управлінь КМДА, якого було затримано нещодавно працівниками УСБУ в Києві і Київській області.
Блажівський зазначив, що чиновникові мерії обрано запобіжний захід у вигляді "підписки про невиїзд". За словами прокурора, гроші посадова особа вимагала за сприяння у вирішенні питання про розміщення плавзасобу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас