Пенсійний фонд в Севастополі сподівається отримати 9 млн грн боргу від ЧФ РФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пенсійний фонд в Севастополі сподівається отримати 9 млн грн боргу від ЧФ РФ

Казна та Політика
217
Будівельне управління Чорноморського флоту Міністерства оборони РФ заборгувало Пенсійному фонду в Україні 9 млн грн. Проте в ПФ сподіваються повернути заборгованість за допомогою судів.
Головне управління Пенсійного фонду України в місті Севастополі в суді виграло апеляцію на рішення суду першої інстанції про зняття банкрутства з Будівельного управління Чорноморського флоту Міністерства оборони РФ, повідомила начальник Головного управління ПФУ в Севастополі Тетяна Кравцова, передає УНІАН.
За інформацією Кравцової, Будівельне управління ЧФ - "це на сьогодні найбільший боржник, вони заборгували нам більше 9 млн грн. І ми сьогодні дуже щільно працюємо з цим підприємством".
Як додала вона, "підприємство виграло у нас суд першої інстанції (після того, як ДУ ПФУ оголосило його банкрутом - ред), але потім ми виграли у них суд в апеляційній інстанції".
"Вони (БУ ЧФ РФ - ред) навряд чи подаватимуть касацію, оскільки тут сперечатися немає про що. Якщо вони винні такі гроші, значить, або не можуть працювати, або не в змозі працювати, і мають бути банкрутами. Або ж вони повинні розрахуватися з нами, і ми банкрутство знімемо", - сказала начальник главку.
За інформацією начальника главку, "в місті декілька підприємств, які ми оголосили банкрутами. Це "Ера", "КБ Радіозв'язку", Будівельне управління Чорноморського флоту РФ".
На 1 січня поточного року в підприємства "Будівельне управління Чорноморського флоту Міністерства оборони РФ" був борг перед ДУ ПФУ в місті Севастополі в сумі 2,7 млн грн., станом на 1 квітня - 4 млн грн.
Станом на 1 червня борг "Будівельного управління Чорноморського флоту Міністерства оборони РФ" складав вже 5 млн 865 тис грн.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас