Дженіфер Лопес продала віллу зі знижкою у мільйон доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дженіфер Лопес продала віллу зі знижкою у мільйон доларів

Нерухомість
386
Американська співачка Дженніфер Лопес та її чоловік Марк Ентоні продали свою заміську віллу в Каліфорнії із знижкою в мільйон доларів, пише Los Angeles Times.
Подружня пара придбала віллу у французькому стилі в передмісті Лос-Анджелеса Бел-Ейр в 2005 році за 6,25 мільйона доларів. Будинок з дерев'яною і кам'яною підлогою, побудований в 1941 році, займає площу в три чверті акра.
В ньому чотири спальні, п'ять ванних кімнат і п'ять камінів. На другому поверсі обладнана тераса, що виходить на лужок за будинком. Загальна площа маєтку становить 683,4 квадратних метра. На прилеглій території знаходяться студія, яка слугує будинком для гостей, плавальний басейн з будинком на березі, а також провансальські сади і доріжки з арками з рослин.
За даними інформаційної служби Multiple Listing Service, вілла, оцінена більше року тому в 8,5 мільйона доларів, продана за 7,5 мільйона. Що стало причиною її продажу, і хто став новим власником, не повідомляється. За неперевіреними даними, власність могла бути продана у зв'язку з переїздом сім'ї до Нью-Йорка.
У вересні ЗМІ повідомляли, що Лопес і Ентоні купили особняк в декількох хвилинах від південного узбережжя в передмісті Майамі. Місце було обране невипадково: Марк Ентоні придбав акції футбольної команди Miami Dolphins і вирішив перебратися ближче до підопічних. Оформленням будинку займався дизайнер Філіпп Старк. Ентоні заявляв, що доки продаж будинків в Нью-Йорку і Лос-Анджелесі не планується, а будинок в Майамі буде доданий до списку активів родини.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас