ПФ додатково вибрав 56 банків для виплат пенсій в 2010 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПФ додатково вибрав 56 банків для виплат пенсій в 2010

Казна та Політика
523
Пенсійний фонд додатково вибрав 56 банків для виплати пенсій і грошової допомоги в різних регіонах України в 2010 році. Про це йдеться в повідомленні ПФ.
До числа додатково вибраних Пенсійним фондом банків увійшли: Ощадбанк, "Райффайзен Банк Аваль", ПриватБанк, Промінвестбанк, Укрсоцбанк, Правекс-банк, Укрексімбанк, Укрінбанк, Метабанк, "Форум", Індекс-банк, "Київська Русь", Перший український міжнародний банк, Укрпрофбанк, Імексбанк, УкрСиббанк, Сбербанк, "Хрещатик", "Кліринговий дім", Укркоммунбанк, "Південний", Мегабанк, Інвестбанк, "Золоті Ворота", "Фінанси і Кредит".
Крім цього, до числа цих банків увійшли: банк "Бізнес Стандарт", Полікомбанк, Сведбанк, регіон-банк, "Меркурій", Полтава-банк, "Базис", Комінвестбанк, ВТБ Банк, Індустріалбанк, VAB Банк, Донгорбанк, "Морський", Профінбанк, Експобанк, Кредитпромбанк, експрес-банк, Фінбанк, Енергобанк, "Старокиївський", Реал банк, "Юнекс", Чорноморський банк розвитку і реконструкції, "Даніель", Кредобанк, "Фамільний", Тера Банк, Мотор-банк, БМ Банк, ПроКредит Банк, SEB Банк.
Пенсійний фонд також продовжив до 1 липня 2010 року термін дії договору з Родовід Банком стосовно виплати пенсій і грошової допомоги і до 1 квітня 2010 року - термін дії договору з банком "Новий".
Вищевказані рішення прийняті конкурсною комісією ПФ з відбору банків 15 грудня.
Як повідомлялося, 23 жовтня конкурсна комісія ПФ відібрала 23 банки для виплати пенсій і грошової допомоги в різних регіонах України в 2010 році.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас