В Китаї посилять контроль за інформацією інтернет-сайтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Китаї посилять контроль за інформацією інтернет-сайтів

159
Китай планує підсилити контроль над зарубіжними інтернет-сайтами, аби запобігти проникненню до Китаю порнографічної та іншої нелегальної інформації, заявив представник Всекитайської асоціації Інтернету.
"Деякі злочинні елементи усередині країни, аби уникнути відповідальності, переносять механізми управління своїми сайтами за кордон. Деякі іноземні порносайти, використовуючи можливості Інтернету, постійно удосконалюючи методи, змінюють назви, поширюють в Китаї "жовту" інформацію , - сказав він.
У зв'язку з цим представник асоціації вважає за необхідне "відповідно до закону завдати удару по злочинцях усередині країни, які в змові із зарубіжними "партнерами" створюють за кордоном сайти з інформацією непристойного характеру на китайській мові і поширюють її в Китаї".
Одночасно, за його словами, "відповідні контролюючі органи повинні прийняти заходи технічного характеру для запобігання поширенню на території Китаю непотрібної зарубіжної інформації".
Голова асоціації також закликав населення повідомляти про сервери, на яких діють незаконні сайти, пообіцявши премії за таку інформацію.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас