Moody's підтвердило рейтинг ПУМБа В2 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's підтвердило рейтинг ПУМБа В2

532
Міжнародне рейтингове агентство Moody's підтвердило довгостроковий рейтинг Першого українського міжнародного банку із депозитів у національній валюті на рівні В2.
Про це говориться в повідомленні Moody's.
Агентство також підтвердило рейтинг ПУМБа за національною шкалою на рівні A3.ua.
Також залишилися незмінними довгостроковий рейтинг ПУМБ із депозитів у іноземній валюті В3, короткостроковий рейтинг банку Not Prime і рейтинг фінансової стійкості Е+.
Рейтинги банку із депозитів в іноземній і національній валюті мають негативний прогноз.
Moody's підтвердив рейтинги ПУМБа після успішного завершення процесу реструктуризації зовнішніх зобов'язань банку на суму 275 млн. доларів.
За класифікацією Moody's, цінні папери і емітенти, яким привласнені рейтинги групи B, вважаються досить ризикованими для довгострокових інвестицій.
Як повідомляло агентство, в середині грудня ПУМБ домовився з тримачами його єврооблігацій на 275 млн. доларів про реструктуризацію цього випуску паперів.
відповідно до схвалених умов реструктуризації, термін погашення паперів переноситься з 16 лютого 2010 року на 31 грудня 2014 року із збільшенням ставки прибутковості з 9,75% до 11% річних.
Крім того, умови реструктуризації передбачають часткове погашення основної суми боргу 16 лютого 2010 року на суму близько 17 млн. доларів.
Прибуток з цих паперів після реструктуризації виплачуватиметься щокварталу, тоді як раніше виплачувався кожні півроку.
В серпні Moody's знизило рейтинги ПУМБа з В1/aa3.ua до В2/a3.ua.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас