Покращення ситуації на страховому ринку можливе лише до кінця 2010 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Покращення ситуації на страховому ринку можливе лише до кінця 2010 року

240
Покращення ситуації на страховому ринку можливе лише до кінця 2010 року, прогнозує голова правління СК "Брокбізнес" (Київ) Вадим Загрібний, слова якого наводяться в прес-релізі страховика.
За його словами, в першій половині наступного року не передбачається передумов для кардинальних змін на ринку, тому збережуться все ті ж тенденції, що і в 2009 році. Падіння обсягу страхових премій і зниження попиту на страхові послуги відбуватиметься переважно за рахунок страхування автоКАСКО і скорочення частки корпоративного страхування. До того ж високі показники утримуватиме статистика збитковості.
Загребной також вважає, що тренди, що визначилися в економіці призведуть до переструктурування ринку. До кінця 2010 року станеться поступова переорієнтація на масові види страхування в сегменті фізичних осіб. "До того моменту, вочевидь, відбудеться перерозподіл ринку, клієнтської бази і агентських мереж між компаніями", - прогнозує він.
Говорячи про основні пріоритети розвитку СК "Брокбізнес" на 2010 рік, він назвав збільшення темпів зростання показників із страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів і медичного страхування, подальший розвиток інноваційних IТ-технологій, у тому числі запуск проекту "Особистий кабінет клієнта", створення дисконтної системи, вдосконалення механізму врегулювання збитків, впровадження системи управління компанією відповідно до міжнародних вимог та ін.
Він також прогнозує, що за підсумками 2009 року зниження валових зборів платежів складе 20-25%.
СК "Брокбізнес" працює на страховому ринку України з грудня 1993 року. Компанія має сертифікат відповідності системи менеджменту якості ISO 9001:2008, 38 ліцензій і надає широкий спектр страхових послуг.
СК "Брокбізнес" має розгалужену мережу, яка налічує 40 філій, а також відділення і відділи продажів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас