Standard & Poor's підтвердило рейтинги Москви "BBB", поліпшивши прогноз до "стабільного" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Standard & Poor's підтвердило рейтинги Москви "BBB", поліпшивши прогноз до "стабільного"

134
Міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's підтвердило довгострокові рейтинги Москви за зобов'язаннями в іноземній і національній валюті на рівні "BBB", повідомляється в прес-релізі агентства. Прогноз рейтингів змінений на "стабільний" з "негативного". Незважаючи на нещодавнє зниження, фінансові показники Москви залишаються високими; очікується, що в середньостроковій перспективі місто матиме відносно високий поточний профіцит і помірний рівень боргу, відзначають експерти S&P.
Рейтинг Москви відображає становище міста, що є економічним, адміністративним і фінансовим центром Росії, а також його диверсифіковану економіку, основу якої складає сектор послуг, і високий рівень добробуту, що набагато перевищує середній по Росії, вважає кредитний аналітик Standard & Poor's Фелікс Ейгель. Іншими позитивними факторами є низький на сьогоднішній день рівень витрат на погашення та обслуговування боргу (до 2015 року вони не перевищать 7% загальних доходів бюджету), зважений підхід до управління боргом і високі, хоча останнім часом знижені показники поточного балансу бюджету.
Стримуючий вплив на рівень рейтингу зробили обумовлене економічними труднощами ослаблення дуже гарних у минулому фінансових показників і показників боргового навантаження, низькі передбачуваність і гнучкість бюджетної політики, початковий рівень практики довгострокового планування і зростання умовних зобов'язань.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас