Столична влада проведе серед дисциплінованих платників за ЖКП розіграш премій, максимальна з яких 25 тис. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Столична влада проведе серед дисциплінованих платників за ЖКП розіграш премій, максимальна з яких 25 тис. грн.

Казна та Політика
536
Столична влада в кінці січня наступного року проведе серед дисциплінованих платників за житлово-комунальні послуги розіграш грошових премій, максимальна з яких складатиме 25 тис. грн.
Як повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації, акція організована за ініціативою комунального підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр" (ГІОЦ) і за підтримки Київського міського голови, Головного управління житлового господарства КМДА.
Передбачено, що при здійсненні житлово-комунальних платежів за грудень поточного року кияни, які в період з січня по жовтень 2009 р. не мали заборгованості за спожиті житлово-комунальні послуги, матимуть можливість безкоштовно отримати лотерейний квиток. У січні - з 11 до 30 січня - серед власників цих квитків будуть розіграні грошові виграші у розмірі 100, 200, 500, 5 тис. і 25 тис. грн.
Для того щоб взяти участь в акції, необхідно подзвонити за номером 15-51 з 21 до 27 грудня ц.р. і реєструватися в Службі допомоги Київського міського голови киянам - "Call-центр".
За попередніми даними КП ГІОЦ, учасниками розіграшу мають право стати майже 200 тис. справних платників.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас