ДК "Газ України" вимагає від підприємств ТКЕ розрахуватися за газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДК "Газ України" вимагає від підприємств ТКЕ розрахуватися за газ

Енергетика
275
ДК "Газ України" вимагає від підприємств комунальної теплоенергетики терміново провести розрахунки за використаний ними природний газ. Про це повідомили в прес-службі компанії.
Заборгованість перед компанією підприємств ТКЕ за природний газ, використаний у минулому опалювальному сезоні, складає 2,35 млрд грн., оплата складає 74%. Борг за новий опалювальний сезон - 1,34 млрд грн., оплата - 47%.
Найбільше за попередній опалювальний сезон заборгували підприємства ТКЕ Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Запорізької, Луганської, Одеської, Рівненської, Черкаської, Чернігівської, Кіровоградської, Львівської, Сумської областей і м. Києва. У новому опалювальному сезоні найбільше заборгували за природний газ теплопостачальні підприємства Дніпропетровської, Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької, Одеської, Київської областей.
Незадовільні розрахунки за газ, на думку представників "Газ України" є наслідком низького рівня фінансово-господарської діяльності підприємств ТКЕ і неефективного керівництва ними з боку місцевих органів влади.
За підсумками виробничих нарад керівники підприємств ТКЕ і місцевих органів влади надають в Компанію затверджені органами місцевого самоврядування гарантійні листи-графіки погашення заборгованості, накопиченої протягом минулого і з початку нового опалювального сезонів.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас