Форду криза не перешкода — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форду криза не перешкода

Казна та Політика
507
Економічна криза, як з'ясувалось вкотре, здатна приносити компаніям не лише одні неприємності.
Як відомо, аби стимулювати зростання виробництва і продажів в країні, уряд Німеччини успішно реалізував програму стимуляції придбання населенням нових автомобілів з врахуванням 2500 євро премії за стару машину. Саме завдяки цій "програмі утилізації", яка, на жаль, вже закінчилась, Форду вдалось значно збільшити обсяг реалізації своїх моделей в році, що закінчується. Він склав більш ніж 300 000 транспортних засобів всіх моделей, що на 36% більше, ніж в попередньому році, - із задоволенням повідомив голова Ford-Werke GMBH Бернхард Маттес.
Важко, звичайно, на його думку, розраховувати на повторення цих цифр в 2010 році, проте, Маттес вважає, що непогані показники все ж збережуться. Особливо стабільний попит в секторі малолітражних автомобілів. Скажімо, модель нового покоління "Fiesta", що виробляється в Кельні, була продана в кількості більш ніж 100 000 екземплярів. Проте, продуктивні потужності будуть, природно, адаптуватися відповідно до ринкового попиту. Ми не маємо наміру виробляти машини для складу, підкреслив Маттес. Загальне вирівнювання ринку на його думку, почнеться в 2011 році і відбуватиметься повільно і поступово.
Серед найбільших автовиробників Форду належить 7,6 відсотка авторинку і за цим показником концерн знаходиться на третьому місці в країні.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас