Кремль оприлюднив список з 500 осіб, за кар'єрою яких наглядатиме Дмитро Медвєдєв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кремль оприлюднив список з 500 осіб, за кар'єрою яких наглядатиме Дмитро Медвєдєв

2182
Кремль опублікував список з 500 осіб, яким обіцяно патронаж президента Росії Дмитра Медвєдєва при нових кадрових призначеннях, передає ВВС.
Ще в липні минулого року формування "кадрового резерву" з тисячі перспективних управлінців стало однією з перших ініціатив Медвєдєва як глави держави.
В лютому цього року Кремль оприлюднив імена перших 100 відносно молодих (молодших 50 років) кандидатів на підвищення, а в понеділок були названі наступні 500 осіб.
Як сказав начальник управління президентської адміністрації з питань держслужби і кадрів Сергій Дубик, далі належить відібрати ще 400 членів "кадрового резерву".
В новому списку, серед інших, значаться провідний аналітичних програм державного телеканалу "Росія" Євген Ревенко і Маргарита Симоньян, головний редактор телеканалу Russia Today, що веде трансляцію з Росії англійською та арабською мовами.
Відбір кандидатів Дубик змалював таким чином: експерти, які представляють федеральні й регіональні органи влади, парламентські партії, основні релігійні конфесії (такими в Росії визнаються православ'я, іслам, іудаїзм і буддизм) і громадські організації пропонують своїх кандидатів, а президентська адміністрація зіставляє ці списки (500 резервістів було відібрано з 1211 осіб).
Список, як і в лютому, розділений на чотири частини: "представники федеральних органів влади" - на них припадає 32,4% кандидатів, 162 людини, "представники регіональних органів влади" (18,8%), "представники бізнесу" (29,8%, 149 осіб), "представники науки, освіти, громадських організацій" (19%). Жінки, за словами Дубика, складають 13,8% нових резервістів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас