За прибирання дворів - 58 копійок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За прибирання дворів - 58 копійок

678
Київський суд відмовив Одеському виконкому в позові проти АМКУ Тарифи за прибирання прибудинкової території можуть опуститися до 58 копійок за метр житла. Господарський суд Києва відмовив Одеському виконкому в позові проти Антимонопольного комітету України.
За цим позовом рішенням суду АМКУ могли бути заборонені будь-які дії з розгляду справи про порушення законодавства про захист конкуренції з боку влади Одеси.
Нагадаємо, що в серпні 2008-го виконком збільшив плату за прибирання дворів в чотири рази. Тепер у чиновників на Думській є два місяці на те, аби повернути одеситам кошти, переплачені за незаконними тарифами.
Наскільки зменшаться тарифи в АКМУ, поки не знають, але уточнюють, що до перерахунку плата повинна залишатися на колишньому рівні - 0,58 грн. на місяць за кв. метр. На думку депутата одеської міськради Валерія Матковського, мерія так просто не здасться.
"За законом мерія повинна повернути всю різницю, потім зробити перерахунок і обговорити результат з жителями кожного будинку, - стверджує Матковський. - Це може тривати не менше півроку. Я упевнений, що міськвиконком оскаржить рішення АМКУ в суді і тягнутиме цю справу до наступних виборів".
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас