НКРЕ видала ліцензію на постачання природного газу за нерегульованим тарифом трьом компаніям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКРЕ видала ліцензію на постачання природного газу за нерегульованим тарифом трьом компаніям

Енергетика
290
Національна комісія регулювання електроенергетики видала ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу за нерегульованим тарифом ряду компаній. Відповідне рішення було прийняте на засіданні комісії 17 грудня 2009 р., повідомляє прес-служба відомства. Зокрема, ТОВ "Інтеленерготрейд", річний обсяг 5 - млн куб. м; ТОВ "Бітімпекс-2009", річний обсяг - 65 млн куб. м; 3. ТОВ "Компанія "Променерго", річний обсяг - 15 млн куб. м.
Також НКРЕ переоформила ліцензію на право провадження господарської діяльності з розподілу природного і нафтового газу та з постачання природного газу за регульованим тарифом ТОВ "Газовик".
Крім того, комісія відмовила ВАТ "Чернігівгаз" у розширенні території провадження ліцензованої діяльності з розподілу природного і нафтового газу та з постачання природного газу за регульованим тарифом у зв'язку з недостовірністю даних у документах, поданих заявником.
Також НКРЕ анулювала ліцензію на право провадження господарської діяльності з постачання природного газу за нерегульованим тарифом ТОВ "Норд пак".
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас