Тодійчук: Дуже добре, що Україну прийняли в Енергетичну співдружність, хоча ми і не виконали всіх зобов'язань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тодійчук: Дуже добре, що Україну прийняли в Енергетичну співдружність, хоча ми і не виконали всіх зобов'язань

Енергетика
310
"Це дуже позитивна для України подія. На жаль, Україна не в повному обсязі виконала свої зобов'язання щодо вступу. Тому ми вдячні членам енергетичної співдружності за такий аванс, за подарунок до Нового року, що вони все-таки дали нам можливість вступити в Енергетичну співдружність. Правда, там є деякі застереження щодо закону про споживання газу. Україна має ввести певні зміни і доповнення до законодавчої бази, яка б відповідала європейським стандартам. Це вже робота для нашого парламенту". Таку думку висловив президент Київського міжнародного енергетичного клубу "Q-CLUB"
"Україна, яка задекларувала у низці документів своє бажання інтегруватися в Європейський союз, врешті-решт перейде на європейські стандарти і правила роботи. Це свого роду енергетичний СОТ, де є загальні норми, стандарти і стратегії. Україна вже як повноправний член залучиться до європейських цінностей в енергетичній сфері. Тут і електроенергія, і газопостачання. З іншого боку, Україна активно залучатиметься до загальноєвропейських міжнародних проектів, які є важливими для України. Також є можливість запозичити світовий досвід", - підкреслив він.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас