S&P: Кредитні рейтинги страховиків життя в США можуть бути знижені в 2010 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

S&P: Кредитні рейтинги страховиків життя в США можуть бути знижені в 2010 р.

Казна та Політика
177
Кредитні рейтинги страховиків життя в США можуть бути знижені ще більше наступного року через невизначеність відносно відновлення економіки, говориться в повідомленні рейтингового агентства Standard & Poor's.
В 2009 році S&P знизило рейтинги лідерів цього сегменту страхування США - MetLife Inc. і Prudential Financial Inc., оскільки рецесія призвела до знецінення інвестиційних активів компаній. На думку аналітиків S&P, економічне зростання останніх місяців в США недостатнє, аби виправдати зміну негативного прогнозу для страхової галузі.
"Ми чекаємо, що кількість знижень рейтингів в наступних 6-12 місяців як і раніше буде більшою від кількості підвищень", - зазначають аналітики агентства на чолі з Лалайном Карвальо.
Кількість американців, які вперше звернулись за виплатами з безробіття, минулого тижня збільшилась на 7 тис. - до 480 тис., за даними міністерства праці США. Аналітики чекали скорочення кількості звернень до 465 тис.
Збільшення кількості звернень за виплатами з безробіття є сигналом про слабкість ринку праці, що зберігається в США, яка стримуватиме темпи відновлення економіки.
Індекс Standard & Poor's Supercomposite Life & Health Insurance, що включає 11 компаній страхування життя, збільшився на 12% з початку року після зниження на 50% в 2008 році.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас