Суд скасував припинення дії порядку проведення аукціонів з експорту електроенергії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд скасував припинення дії порядку проведення аукціонів з експорту електроенергії

Енергетика
173
Окружний адміністративний суд Києва скасував припинення в повному обсязі дії постанови Національної комісії регулювання електроенергетики №1207 від 22 жовтня про затвердження порядку проведення аукціону з експорту електроенергії. Таке рішення суд прийняв 16 грудня, задовольнивши відповідне клопотання НКРЕ.
"Скасувати заходи забезпечення адміністративного позову, прийняті визначенням суду від 15 грудня 2009 року", - йдеться у визначенні.
В той же час, Окружний адмінсуд Києва як міру забезпечення позову від 15 грудня вирішив припинити дію постанови НКРЕ №1207 у частині вимоги від учасників аукціону мати підписані зовнішньоекономічні контракти на постачання електроенергії як однієї з кваліфікаційних вимог.
Як повідомлялося, 15 грудня Окружний адмінсуд Києва своїм визначенням для забезпечення позову закритого акціонерного товариства "Корлеа Інвест Україна" до НКРЕ вирішив припинити в повному обсязі постанову комісії №1207 від 22 жовтня про затвердження порядку проведення аукціону з експорту електроенергії.
22 жовтня НКРЕ затвердила порядок проведення аукціонів з доступу енергопостачальників до пропускної спроможності міждержавних електромереж України для експорту електроенергії.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас