Уряд зобов'язав "Нафтогаз" і "Укртранснафту" погоджувати з ним комерційні операції з нафтою і газом для виробничих потреб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд зобов'язав "Нафтогаз" і "Укртранснафту" погоджувати з ним комерційні операції з нафтою і газом для виробничих потреб

Енергетика
120
Уряд зобов'язав Національну акціонерну компанію "Нафтогаз України" і ВАТ "Укртранснафта", оператора системи нафтопроводів України, погоджувати з ним комерційні операції з нафтою, використовуваною для виробничо-технологічних потреб.
Згідно із розпорядженням уряду №1483 від 30 вересня 2009 року, опублікованим в газеті "Урядовий кур'єр" в середу, компанії також зобов'язані погоджувати з Кабінетом міністрів комерційні операції з природним газом для виробничо-технологічних потреб.
"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни, є монополістом з транзиту і зберігання природного газу в підземних сховищах, а також з транспортування нафти трубопровідним транспортом територією України.
"Укртранснафта" - оператор нафтотранспортної системи України. 100% її акцій знаходяться в управлінні "Нафтогазу України".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас