ПУМБ відкрив нове відділення у м. Северодонецьк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПУМБ відкрив нове відділення у м. Северодонецьк

Фондовий ринок
439
18 жовтня 2002 р. відбулося урочисте відкриття нового відділення Луганської філії ПУМБ у м. Северодонецьк.
На урочисту церемонію з цієї нагоди були запрошені керівники великих підприємств, представники державної адміністрації міста й області.
Северодонецьке відділення стало 12-м з відкритих цього року підрозділів ПУМБ. Усього ж мережа філій Першого Українського Міжнародного Банку на сьогоднішній день включає 10 філій і 31 відділення в 19 містах України.
Нове відділення ПУМБ розташовується в центральній частині міста за адресою пр. Гвардійський, 41. До послуг клієнтів - цілодобово працюючий банкомат, офіс, оснащений найсучаснішим банківським устаткуванням і персонал, здатний дати кваліфіковану консультацію при складанні оптимальних фінансових схем.
Створення відділення ПУМБ у м. Северодонецьку свідчить про перспективи розвитку економіки міста, зокрема, її банківського сектора. Економічний потенціал підприємств області створює реальну основу для взаємовигідного співробітництва. У результаті на підприємствах можуть бути здійснені великі зарплатні проекти і додаткові інвестиції у виробництво.
Для Банку цей крок означає можливість стати ще ближче до своїх клієнтів, надаючи повний спектр банківських послуг приватним особам, представникам малого і середнього бізнесу.
Приватним обличчям ПУМБ пропонує відкриття поточних рахунків, розміщення вільних коштів на депозитні рахунки, оформлення, обслуговування пластикових карт міжнародних пластикових систем, термінові перекази без відкриття рахунка, комунальні та інші платежі.
Тепер усі, чим по праву пишається Перший Український Міжнародний Банк, - сучасні банківські технології, широкий комплекс послуг, розрахованих на клієнтів із самим різним рівнем доходів - стане доступним і жителям Северодонецька.
Таким чином, Перший Український Міжнародний Банк продовжує зміцнювати свої позиції в нашому регіоні, і демонструє самі серйозні наміри стосовно своїх клієнтів.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас