Дочка спадкоємиці L'Oreal подала в суд на свою матір — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дочка спадкоємиці L'Oreal подала в суд на свою матір

Кримінал
671
Дочка найбагатшої жінки Європи Лілліан Беттанкур, яка успадкувала косметичну імперію L'Oreal, вимагає помістити 87-річну Беттанкур під судовий нагляд, щоб встановити контроль над її витратами, передає ВВС.
Приводом для судового розгляду стали численні подарунки, які мільярдерша підносила протягом декількох років своєму другу Франсуа-Марі Баньє. Загальна сума презентів склала 1 млрд євро. На думку дочки, Баньє навмисно скористався статками її матері, щоб привласнити собі гроші. Проте Беттанкур не згодна з твердженням, що вона стала жертвою шахрая.
За словами Беттанкур, вона перебувала при повному розумі і тверезій пам'яті, коли передавала гроші і подарунки 62-річному фотографу Баньє протягом декількох років.
Адвокат дочки мільярдерші Олівьє Метцнер заявив, що його підзахисна намагається "лише захистити Лілліан Беттанкур" від охочих скористатися її багатством в корисних цілях.
В свою чергу, адвокат Беттанкур звинуватив її дочку в спробі захопити контроль над фінансами матері. Джерела в оточенні сім'ї стверджують, що мати і дочка не спілкуються між собою.
Сам Баньє відмовився коментувати висунуті проти нього звинувачення. Справа розглядатиметься в суді наступного тижня.
Нагадаємо, Беттанкур, яка є єдиною дочкою, успадкувала Oreal від свого батька Ежена Шуєллера в 1957 р. Сьогодні стан Бетанкур оцінюється в 13,4 млрд дол. Вона займає 21 місце в списку найбагатших людей світу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас