У Харкові заарештовано злочинців, котрі пограбували жінку на 300 тис. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Харкові заарештовано злочинців, котрі пограбували жінку на 300 тис. грн.

Кримінал
848
Харківська міліція затримала зловмисників, які біля відділення банку пограбували жінку на 300 тис. грн. Про це повідомили в прес-службі головного управління МВС Харківської області. Затримано троє жителів області віком від 18 до 25 років.
Нагадаємо, що 5 жовтня ц.р. в м. Чугуїв Харківської області біля будівлі банку було здійснено пограбування: у жінки-бухгалтера приватного підприємства вкрали 300 тис. грн. Пограбування сталося в одному з банківських відділень, куди бухгалтер приїхала, щоб покласти гроші на депозит.
"Вона приїхала з порушенням правил: привезла суму без охорони, на приватному автомобілі", - повідомили тоді в прес-службі Головного управління МВС Харківської області. Біля банку до потерпілої під'їхав автомобіль, з якого вискочили двоє невідомих, вихопили сумку і сховалися на автомобілі Toyota Camry.
Нагадаємо, що 19 листопада ц.р. в м. Золочів Львівської області наряд Державної служби охорони МВС затримав чоловіка, який намагався пограбувати за допомогою пневматичного пістолета відділення "Укрсиббанку". Чоловік зайшов до вказаної фінансової установи і, погрожуючи пістолетом, який заховав за текою, намагався отримати гроші у касира. Втім, остання швидко закрила вікно каси, натиснула кнопку тривоги і почала голосно кричати.
Нападник вискочив із приміщення і намагався сховатися в кафе, яке знаходиться неподалік від відділення банку, де і був затриманий. За попередніми даними, у чоловіка були фінансові проблеми через неповернення кредиту.
Останнє пограбування банку сталося 12 листопада в Запоріжжі. На початку сьомої вечора невідомий в чорній куртці, кепці і марлевій пов'язці здійснив пограбування банку, розташованого на вул. Леніна, 92, що в Жовтневому районі Запоріжжя. Здобич злочинця склала близько 40 тис. грн. і 14 тис. в іноземній валюті й рублях.
Нагадаємо, що Генпрокуратура і МВС впродовж тривалого часу вимагають від Нацбанку зобов'язати комерційні банки у всіх банківських установах встановити пристрої відеоспостереження. На сьогодні більшість банківських установ України не обладнана ніякими засобами охорони - ні фізичними, ні технічними. Тому МВС наполягає на тому, щоб Нацбанк як необхідну умова ліцензування включив вимогу про обладнання відділень банку відеоспостереженням. За інформацією МВС, з початку року кількість нападів на українські банки зросла в середньому в 2,4 рази.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас