Індекс-банк запропонував пакетне обслуговування для юридичних осіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індекс-банк запропонував пакетне обслуговування для юридичних осіб

195
АТ “Індустріально-експортний банк” (АТ “Індекс-банк”, м. Київ) запропонував пакети послуг по розрахунково-касовому обслуговуванню юридичних осіб у національній і іноземній валютах. Пропоновані пакети дозволяють мінімізувати витрати юридичних осіб на банківські операції.
Клієнтам пропонується три види пакетів. Пакет “INDEX A” орієнтований на підприємства малого бізнесу і приватних підприємців, “INDEX В” – на підприємства середнього бізнесу і “INDEX С” – на великі підприємства.
Клієнт самостійно вибирає вид пакета послуг, що найбільше відповідає обсягам фінансової діяльності його підприємства і максимально скорочує витрати за проведення банківських операцій. Знижки по окремих операціях у пакетах досягають 35%.
При покупці будь-якого пакета клієнт единоразово оплачує комісію за необхідний йому пакет і щомісячну плату за ведення рахунка.
У пакетне обслуговування, незалежно від обраного клієнтом пакета, входить проведення необмеженої кількості платежів по рахунку, установка програмно-технічного комплексу “Клієнт-Банк”, системи “Корпоративний Клієнт-Банк” і багато інших банківських послуг.
АТ “Індекс-банк” створений у 1993 році. Регіональна мережа банку включає 10 філій і 78 відділень у Вінницькій, Донецькій, Дніпропетровській, Житомирській, Київській, Запорізькій, Львівській, Полтавській, Харківській, Херсонській областях і м. Києві. Нормативний капітал банку на 1 жовтня 2002 р. склав 44,29 млн. грн, чисті активи — 304,25 млн. грн.
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас