Кушнірук: Ніхто не може передбачити, коли буде нова хвиля кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кушнірук: Ніхто не може передбачити, коли буде нова хвиля кризи

1010
До березня 2010 р. фінансово-економічна криза в Україні не завершиться. Таку думку висловив економічний експерт Борис Кушнірук, коментуючи заяву Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.
Економіст у зв'язку з цією заявою пригадав літературного персонажа - барона Мюнхгаузена. "Він щодня призначав, о котрій годині у нього подвиг запланований - це з того ж розряду. На сьогоднішній момент говорити про те, що криза закінчиться до 1 березня - навіть не смішно", - відзначив аналітик.
Експерт нагадав, що криза в Україні пов'язана не лише з величезними українськими проблемами, але і зі світовою кризою. "На сьогоднішній момент ніхто навіть з висококваліфікованих економістів не може гарантувати нової хвилі кризи і передбачити, коли вона буде. Ще дуже рано говорити, що світова економіка вже виходить з кризи або вийде з кризи на яку-небудь дату. Це навіть не зухвало, це настільки непрофесійно, що навіть важко коментувати. Без іронії до цього ставитися дуже важко".
"Від Юлії Володимирівни і не таке можна почути. Вона дуже часто говорить речі, які нікуди налізти не можуть. Пригадаємо хоч би, як вона спочатку категорично наполягала на тому, що криза обійшла Україну, і буквально пройшло три дні - і після того вона трагічним голосом повідомила, які нас важкі випробування чекають у зв'язку зі світовою кризою і що саме ця криза є виною тому, що ми маємо в Україні. Демагогія, непрофесіоналізм і все інше", - підсумував Б.Кушнірук.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас