ВАТ “ФК “Укрнафтогаз” виповнилося 6 років — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВАТ “ФК “Укрнафтогаз” виповнилося 6 років

227
21-23 жовтня 2002 року виповнилося 6 років з дня заснування ВАТ “Фінансова компанія “Укрнафтогаз”, яка є найбільшим в Україні спеціалізованим реєстратором.
Ініціаторами та відповідно засновниками створення ВАТ “Фінансова компанія “Укрнафтогаз” у 1996 році виступили: ВАТ “Укрнафта”, ВАТ “Ексімнафтопродукт”, ВАТ “Кременчукнафтопродукт-сервіс”, ВАТ “Український нафтогазовий інститут”, ВАТ “Завод обважнювачів”, ВАТ “Укрнафтохімпроект”, ВАТ “Київський меблевий комбінат”, ВАТ “Аверс”.
Основний напрямок діяльності Компанії - ведення реєстрів власників іменних цінних паперів.
З моменту свого заснування у 1996 році Фінансова компанія “Укрнафтогаз” незмінно утримує провідні позиції в рейтингах найбільших спеціалізованих компаній-реєстраторів в України.
ВАТ “Фінансова компанія “Укрнафтогаз” плідно співпрацює з багатьма представниками провідних галузей економіки України, які працюють в різних регіонах країни. Серед клієнтів, з якими встановлено довгострокові партнерські стосунки: НАК “Нафтогаз України”, ВАТ “Укрнафта”, ВАТ “Укртранснафта”, ДАТ “Чорноморнафтогаз”, ЗАТ Укртатнафта”, близько 60% вітчизняних нафтогазових підприємств, 15 енергетичних компаній, 30 газових господарств - це далеко не повний перелік підприємств, які довірили ведення реєстру ВАТ “Фінансова компанія “Укрнафтогаз”.
За 2000-2002 роки кількість емітентів- клієнтів Компанії зросла на 157%. Станом на жовтень 2002 року Компанія веде реєстри 198 Товариств, в тому числі 56 - підприємств стратегічно важливих галузей економіки України. На поточний момент Компанія веде 332 тисячі рахунків власників іменних цінних паперів ( у 2001 році -152 тисячі).
Незалежно від того, де знаходяться клієнти Компанії, фахівці та керівництво ВАТ “ФК “Укрнафтогаз” створює максимально зручні умови роботи та оперативно вирішує широкий комплекс питань, що належать до компетенції реєстратора, з наданням супутніх послуг.
Високий якісний рівень клієнтів Компанії стимулює стабільне, послідовне зростання і, відповідно, розширення сфери послуг. Набутий досвід та професіоналізм у наданні реєстраторських послуг Компанія поширила й на консалтингові, аудиторські, юридичні послуги та послуги, пов’язані з діяльністю на фондовому ринку (торгівця, зберігача), які надають, створені нею у 1997 році, підприємства Групи UNG.
Пріоритети діяльності Компанії – професіоналізм в наданні послуг, індивідуальний підхід до вирішення задач клієнтів.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас