З Росії в Україну качали дизпаливо — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З Росії в Україну качали дизпаливо

Енергетика
783
Черговий трубопровід, по якому з Росії в Україну перекачували дизельне паливо, знищили прикордонники Луганського загону.
Як повідомили УНІАН у Відділі з питань взаємодії зі ЗМІ і зв'язків з громадськістю Державної прикордонної служби України, трубопровід був протягнутий через річку Велика Кам'янка з російського берега і вів до приватного подвір'я 52-річного жителя села Нижня Герасимівка. На кінці труби були встановлені насос, а в самому подвір'ї стояв КАМАЗ з двома тоннами солярки.
Прикордонники відділу "Краснодон" мали попередню інформацію про контрабандну діяльність мешканця прикордоння, тому прибули до подвір'я разом зі співробітниками податкової міліції. Чоловік дозволив оперативно-пошуковій групі оглянути садибу, проте пояснення про походження палива давати відмовився. У результаті КАМАЗ з соляркою, оціненою в більш ніж 17 тисяч гривень, був переданий в податкову, а підпільний трубопровід спіткала доля його попередників: сегмент з українського боку залили бетоном і повідомили російських прикордонників про залишки труби на суміжній території.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас