Британія запровадить жорсткі правила бонусних виплат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британія запровадить жорсткі правила бонусних виплат

Казна та Політика
111
Регулювання бонусних виплат менеджерам банків Великобританії буде найжорсткішим в світі, говориться в прес-релізі Казначейства (міністерства фінансів) країни. Банки повинні відкласти бонусні виплати на п'ять років, і отримати право "відкликати" бонуси, заявив автор доповіді з покращення практики корпоративного управління у Великобританії старший радник Morgan Stanley&Co. Девід Уолкер.
Уряд країни цілком підтримує рекомендації Уолкера і "робитиме заходи з їх втілення в життя якнайскоріше", -повідомив міністр фінансів Великобританії Алістер Дарлінг.
"Якщо ми застосуємо те, що я пропоную, ми отримаємо найжорсткіше регулювання в порівнянні з будь-якими іншими країнами", - повідомив Уолкер.
Водночас, за його словами, якщо правила компенсацій будуть введені в дію, існує небезпека, що компанії "їх просто не дотримуватимуться".
Уряд прагне пом'якшити негативні настрої населення з приводу виплат бонусів банкірам. Для протидії найглибшій з часів Великої депресії кризі уряд Великобританії надав підтримку фінансовій системі у розмірі більше трильйона фунтів.
Банківське співтовариство було стурбоване можливістю публікації деталей бонусних виплат, враховуючи, що "надто багато країн можуть не послідувати прикладу" Великобританії, говориться в прес-релізі Асоціації британських банків.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас