Джордж Буш будує центр імені себе в Техасі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Джордж Буш будує центр імені себе в Техасі

Нерухомість
197
Всі президенти США після завершення своєї кар'єри в Білому домі отримують громадські центри свого імені. Джордж Буш молодший не є винятком - будівництво Центру ім. Джорджа В. Буша ведеться в Техасі на території університету в Далласі.
Американський портал екологічних новин Inhabitat показав проектні ескізи центру імені екс-президента США, повідомляє "Квадратний метр".
Автором дизайну виступив нью-йоркський архітектор Роберт Стерн. Облицювальним матеріалом будівлі вибрана місцева червона цеглина і білий вапняк. Кошторисна вартість будівництва оголошена на рівні 250 млн доларів. У центрі ім. Джорджа В. Буша розташується бібліотека, архів, науково-дослідний інститут, кафе і сувенірний магазин. Будівля буде побудована із застосуванням екологічно чистих, нешкідливих матеріалів, у тому числі і переробленої сировини, а також енергозберігаючих технологій. Зокрема, на дахах будуть встановлені фотоелектричні панелі.
Будівництво центру буде завершено в 2013 році.
Відзначимо, що у проекту є і критики. Зокрема, видання Dallas Morning News називає його "заплутаним, недоробленим і трохи болотистим".
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас