"Європейський" банк "обставили" на 36 млн. грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Європейський" банк "обставили" на 36 млн. грн.

Кримінал
6541
Головне слідче управління МВС України порушило кримінальну справу за фактом шахрайства, в результаті якого невідомі особи привласнили 36 мільйонів гривень.
Як повідомили Лiгабiзнесiнформ в прес-службі МВС України, зокрема, кримінальну справу порушено за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 (шахрайство, здійснене в особливо великих розмірах або організованою групою) Кримінального кодексу України за фактом заволодіння невстановленими особами грошовими коштами акціонерного комерційного банку "Європейський" в особливо великих розмірах, за допомогою отримання іпотечного кредиту в сумі 36 млн. грн.
Згадані кошти були отримані під заставу неіснуючої земельної ділянки, загальною площею 6 га, в Обухівському районі Київської області, оформленої на громадянина М., який насправді дану земельну ділянку у власність не отримував. Акт права власності Управлінням земельних ресурсів ніколи не видавався, він був створений фіктивно. В органах Державного земельного кадастру Обухівського району відповідна технічна документація відсутня.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас