Львів планує побудувати до 2012 р. новий автовокзал за 3 млн грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Львів планує побудувати до 2012 р. новий автовокзал за 3 млн грн.

395
У Львові буде побудований новий автовокзал. Про це повідомив директор ТОВ "СІД" (Жовква, Львівська область) Ігор Лібович.
За його словами, компанія планує його побудувати на базі Автостанції №2 на вул. Богдана Хмельницького. Приміщення автовокзалу буде 3-поверховим. На першому поверсі знаходитиметься зал очікування на 300 місць, кімнати матері і дитини, медпункт і каси.
На другому поверсі буде розміщена адміністрація автовокзалу, а на третьому - установи громадського харчування. За словами .Лібовича, зараз АС №2, яка розрахована на обслуговування 1 тис. пасажирів на добу, реально обслуговує близько 5 тис. пасажирів. ТОВ "СІД" планує завершити роботи до 2012 р., а сума інвестицій оцінюється попередньо в 3 млн грн. Площа нового автовокзалу складе 1,5 тис. кв. м.
Також Львівська міська рада визначила 4 земляні ділянки під будівництво 4 нових автобусних станцій в місті для відправки автобусів і маршрутних таксі в Бібрському, Городоцькому, Золочівському і Яворівському напрямах. Зокрема, автостанція для автобусів, які відправляються в Бібрському напрямі, буде побудована на земельній ділянці площею 0,48 га на перехресті вул. Пасічної і Зеленої; для тих, які відправляється в Городоцкому напрямі, - на земельній ділянці площею 1,48 га на перехресті вул. Городоцкої і Збиральної; для автобусів, які відправляються в Золочівському напрямі, - на земельній делянці площею 1,37 га на вул. Личаківській; для тих, які відправляються в Яворівському напрямі, - на земельній ділянці площею 0,58 га на перехресті вул. Шевченка і Величковського. Спільно з юридичним управлінням буде розроблене і представлене на затвердження Виконавчого комітету Положення про порядок проведення конкурсу на визначення виробників робіт з будівництва об'єктів транспортної інфраструктури.
Після затвердження виконкомом Положення, буде оголошений конкурс. За наслідками проведеного конкурсу будуть укладені інвестиційні угоди з його переможцями.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас