Меркель має намір підтримати виробництво електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Меркель має намір підтримати виробництво електромобілів

337
Канцлер Німеччини Ангела Меркель хоче прискорити процес переходу до серійного виробництва електромобілів, відзначає агентство AFP. З цією метою вона має намір запросити на спеціальний форум лідерів німецького автомобілебудування, енергетиків і представників муніципальної влади. Зустріч має відбутися весною 2010 року.
Як повідомляє агентство dpa, цей форум додасть імпульсу розвитку сучасних високотехнологічних двигунів у Німеччині. Агентство посилається на ще не оприлюднене рішення уряду.
"Федеральний уряд планує зробити Німеччину провідним виробником електромобілів і прагне до швидкого початку випуску машин такого типу. Дії всіх учасників цього процесу мають бути сплановані заздалегідь і добре скоординовані", - відзначено в документі.
Тема проектування електромобілів обговорюватиметься і в процесі розширеної зустрічі федерального і земельних міністрів транспорту в п'ятницю, 20 листопада, в німецькому Гейдельбергу.
До весни 2010 року планується конкретизувати і допрацювати план підтримки виробництва електромобілів, ухвалений ще попереднім урядом. У плані зазначена мета - до 2020 року випустити в Німеччині не менше мільйона електромобілів.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас