Концерн Volkswagen придбав збанкрутілу компанію Karmann — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Концерн Volkswagen придбав збанкрутілу компанію Karmann

464
Наглядова рада концерну Volkswagen схвалила рішення про покупку збанкрутілої німецької компанії Karmann, яка спеціалізується на виробництві кабріолетів за замовленням інших автовиробників. Про це йдеться в прес-релізі компанії.
Як повідомляє dpa, на заводі Karmann в Оснабрюку буде продовжений випуск автомобілів. У найближчі тижні буде створена нова дочірня компанія Volkswagen, яка займеться реорганізацією виробництва фірми-банкрота. Планується, зокрема, випуск в Оснабрюку нового кабріолета на базі моделі Golf. До 2014 року на заводі буде створено понад тисячу нових робочих місць.
Представник галузевої профспілки металістів IG Metall Хартмут Майне вказав, що профспілки уклали з VW базову угоду. Головне його досягнення полягає в тому, що Оснабрюк залишається майданчиком для виробництва автомобілів і надає перспективи зайнятості для населення в регіоні. До 2015 року, проте, повідомляє агентство АР, заробітна плата автомобілебудівників в Оснабрюку буде нижча, ніж на інших заводах Volkswagen.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас