"Київенерго" вважає "Київводоканал" нездатним забезпечити ефективне виробництво гарячої води — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" вважає "Київводоканал" нездатним забезпечити ефективне виробництво гарячої води

Енергетика
156
Енергопостачальна компанія "Київенерго" вважає, що компанія "Київводоканал" (обидві - Київ) нездатна забезпечити ефективне виробництво послуги гарячої води в столиці. Про це журналістам сказав голова правління "Київенерго" Едуард Соколовський.
"Водоканалу" час замислитися не над тим, як ЦТП і ТП (центральні теплові пункти і теплопункти) забрати на свій баланс, а чи можуть вони взагалі забезпечити ліцензійну діяльність в сьогоднішніх умовах з постачання холодної води", - сказав Соколовський.
На його думку, заяви "Київводоканалу" про готовність виступити виробником гарячої води і прийняти в користування ЦТП свідчать лише про бажання дістати доступ до фінансових потоків від сплати споживачам послуги гарячого водопостачання.
Як повідомляло агентство, раніше "Київводоканал" просив Київміськадміністрацію прискорити визначення компанії-виробника послуги гарячого водопостачання в столиці.
На думку "Київводоканалу", визначення виробника гарячої води дозволить налагодити прозорі взаємини і розрахунки між нею і "Київенерго", яка зараз де-факто є виробником, але не бере на себе це зобов'язання офіційно.
"Київводоканал" заявив, що готовий виступити виробником гарячої води, прийнявши в користування комунальні ЦТП, які зараз використовує "Київенерго".
В серпні Київміськадміністрація заявила, що має намір вилучити у "Київенерго" орендоване нею комунальне майно у випадку, якщо компанія не погодиться виконувати взяті на себе зобов'язання щодо постачання місту гарячої води та теплоенергії.
В квітні 2007 року Київрада продовжила "Київенерго" термін оренди комунального майна, яке вона використовує, до 31 грудня 2017 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас