Ющенко: План співпраці України з ЄС про асоційоване членство і зону вільної торгівлі виконаний на 90-100% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко: План співпраці України з ЄС про асоційоване членство і зону вільної торгівлі виконаний на 90-100%

230
Президент України Віктор Ющенко переконаний, що план співпраці України з ЄС у напрямі угоди про асоційоване членство і зону вільної торгівлі виконаний на 90-100%. Про це він заявив, відкриваючи засідання Ради національної безпеки та оборони України.
За його словами, загальні питання зовнішньої політики безпеки вирішені на 95%, а питання свободи, правосуддя, внутрішньої безпеки - на 95-100%. "Співпраця в галузі зовнішньої політики безпеки, в ній ми на 90% виконали всі необхідні речі. Правосуддя, безпека - на рівні 95-100% наблизилися до виконання. Зона вільної торгівлі, я можу сказати, що виконана відсотків на 70-75, ми розв’язали всі проблеми. І я не бачу жодних політичних проблем в цій угоді", - сказав Президент.
Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки та оборони України Раїса Богатирьова 18 листопада заявила, що вона сподівається, що угода про зону вільної торгівлі з ЄС і угода про асоційоване членство України в ЄС будуть підписані наступного року. "Важко сподіватися на завершення діалогу і підписання документів (до кінця поточного року), але наступного року за підтримки польської сторони ми зможемо реально наблизитися до вирішення цих питань", - сказала вона.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас