Нафта трошки дорожчає після падіння цін напередодні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта трошки дорожчає після падіння цін напередодні

Енергетика
438
Нафтові котирування на торговельній сесії в п'ятницю 20 листопада зростають після помітного падіння за підсумками торговельної сесії напередодні. Днем раніше ф'ючерси подешевшали в середньому на $1 за барель.
Ціни на "чорне золото", які з початку року піднялися на 74%, вчора опустилися на тлі побоювань, що посилилися, відносно перспектив попиту на енергоносії. Сьогодні зростання котирувань стримується динамікою, яка спостерігається на азійських фондових майданчиках. Біржі регіону в більшості демонструють падіння основних індексів на тлі підсумків торгів в США, а також побоювань інвесторів в швидкому відновленні економіки.
Між тим, позитивного імпульсу додає нафтовому ринку ослаблення американської валюти. Японська єна торгується сьогодні відносно долара поблизу найвищих позначок за останні шість тижнів. В той же час європейські гроші зміцнюють свої позиції відносно американських на тлі спекуляцій про те, що Федеральна резервна система США (ФРС ) збереже облікову ставку на колишньому рівні для підтримки економічного зростання.
На цьому фоні станом на 08:56 мск ф'ючерси на WTI зростають на 0,57% (+$0,44 за барель) до позначки $77,90 за барель, тоді як ф'ючерси на Brent додають 0,55% (+$0,43 за барель) і тримаються на позначці $78,07 за барель.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас