Тігіпко закликав "симетрично" відповідати на дискримінацію українців у сфері віз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко закликав "симетрично" відповідати на дискримінацію українців у сфері віз

592
Давати "абсолютно симетричну відповідь на кожну дискримінаційну дію європейських партнерів" по відношенню до українських громадян у сфері видачі віз закликав сьогодні кандидат в президенти України, екс-міністр економіки країни Сергій Тігіпко. Про це повідомили в прес-службі політика.
Дану заяву С.Тігіпко зробив, коментуючи повідомлення Держслужби туризму і курортів з приводу ставлення деяких шенгенських країн до українських громадян. Держтуризму повідомив, що в консульствах деяких країн склалася прикра для українських громадян ситуація - аж до того, що нашим туристам доводиться оплачувати послуги, яких вони не потребують. Зокрема дзвінки в кол-центри, щоб реєструватися на подачу документів для відкриття шенгенської візи. Особливо багато претензій до представництв Італії, Іспанії, ФРН, Франції.
"Ситуація з візами - ілюстрація реального стану європейсько-українських відносин та і зовнішньої політики України в цілому", - вважає С.Тігіпко.
"Нам необхідно переорієнтовувати зовнішню політику на захист національних економічних інтересів і прав наших громадян. Ми мусимо давати абсолютно симетричну відповідь на кожну дискримінаційну дію наших європейських партнерів", - заявив політик.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас