"Укрпромбанк" передав у "Родовід банк" всі реєстри договорів вкладників-фізосіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрпромбанк" передав у "Родовід банк" всі реєстри договорів вкладників-фізосіб

Кредит&Депозит
1172
"Укрпромбанк" передав у "Родовід банк" всі реєстри договорів вкладників-фізичних осіб. Про це на прес-конференції повідомив тимчасовий адміністратор "Укрпромбанку" Костянтин Раєвський. За його словами, окрім реєстрів договорів вкладників фізичних осіб, в "Родовід банк" також передані реєстри договорів банківських рахунків, в т.ч. карткових. "Родовід банк" почав реєстрацію вкладників в електронній черзі", - сказав К.Раєвський.
Нагадаємо, 17 листопада прес-служба "Родовід банку" заявила, що тимчасова адміністрація "Укрпромбанку" не надала "Родовід банку" інформацію і первинні документи про депозити/поточні рахунки фізичних осіб в "Укрпромбанку". Тому у "Родовід банку" немає можливості самостійно оформити реєстри зобов'язань за депозитами/поточними рахунками.
В.о. міністра фінансів Ігор Уманський повідомив сьогодні, що "Укрпромбанк" почав передачу реєстру зобов'язань "Родовід Банку". "Якщо не буде саботажу з боку виконавців, то, я сподіваюся, цей процес буде завершений протягом місяця, оскільки реєстри центрального апарату - це одне, але повинні також передаватися реєстри по кожному відділенню і філії і під них ще має бути первинна документація по зобов'язаннях", - повідомив І.Уманський.
Нагадаємо також, що на виконання постанови Кабінету міністрів і НБУ №1133 від 7 жовтня 2009 року ПАТ "Родовід банк" і ТОВ "Укрпромбанк" 10 листопада 2009 року уклали Договір про передачу активів і зобов'язань ТОВ "Укрпромбанк", згідно з яким "Укрпромбанк" передає в "Родовід банк" зобов'язання за вкладами фізичних осіб. Згідно з Угодою, днем передачі відповідних зобов'язань за депозитами/поточними рахунками є день підписання "Укрпромбанком" і "Родовід банком" реєстрів зобов'язань за депозитами/поточними рахунками.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас