Світовий банк надав Молдові додатковий кредит на суму 24 млн дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк надав Молдові додатковий кредит на суму 24 млн дол

Казна та Політика
150
Світовий банк надав Молдові додатковий кредит на суму 24 млн дол. для фінансування проекту "Поліпшення конкурентоспроможності".
Як повідомили РБК в молдовському уряді, виділення цих коштів передбачене угодою про додаткове фінансування проекту "Поліпшення конкурентоспроможності", яке підписали міністр фінансів Молдови В'ячеслав Негруца і директор СБ з Молдови Мелані Марлетт.
Надані СБ додаткові кошти будуть спрямовані на підвищення конкурентоспроможності підприємств Молдови. Вони будуть використані для збільшення сум грантів співфінансування з метою сприяння експорту, а також для надання молдовським експортерам нових кредитів з метою поповнення їх обігових та інвестиційних коштів. Кредити надаватимуться через комерційні банки.
В рамках проекту передбачено підвищення професійного рівня співробітників, впровадження сучасних методів управління бізнесом, впровадження нових продуктів.
Першим очікуваним результатом від додаткового фінансування проекту повинне стати спрощення доступу приватного сектора Молдови до фінансування і послуг з розвитку бізнесу. Далі очікується поліпшення потенціалу довгострокового кредитування місцевих підприємств комерційними банками.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас