Влада Ялти знесе 120 рекламоносіїв через борги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада Ялти знесе 120 рекламоносіїв через борги

200
Влада Ялти вирішила демонтувати 83 білборди і 37 ситілайтів, які належать фірмі, яка заборгувала місту за оренду землі майже мільйон гривень.
Як повідомили УНІАН в прес-службі Ялтинської мерії, рекламні носії встановили в 2005 році - в період, коли обов'язки міського голови виконував тодішній секретар міськради. Білборди і ситілайти з'явилися "в обхід дислокації рекламоносіїв, затвердженої міською владою".
"До рішення про знесення прийшли досить давно, але чекали часу, коли юридичний відділ міськвиконкому подасть позов до суду на демонтаж", - відзначили в мерії.
Фірма заборгувала Ялті за оренду землі близько 1 млн. грн., повідомив міський голова Сергій Брайко. У червні Господарський суд виніс ухвалу на користь Ялти. Щоправда, стягнути борг поки не вдалося. "На думку міської влади, "фірма вже порожня", на суди представники з"являються", - відзначили в мерії.
Демонтовані рекламні носії розмістять на складах комунального підприємства. "Згодом вони будуть реалізовані в рахунок відшкодування боргу фірми місту, але тільки в разі відповідного рішення суду", - відзначили в мерії.
Зокрема, 43 рекламні носії приберуть з набережної Ялти. "Після знесення на набережній залишиться 41 рекламоносій, тобто менше половини. Значить, ялтинці та гості курорту зможуть знов вдосталь милуватися морем замість нав'язливої реклами із закликами купити елітне житло", - відзначили в мерії.
На місцях, що звільнилися на набережній, іншу рекламу встановлювати не будуть, обіцяє мер.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас