Дружина Берлусконі подала на розлучення, після якого може отримати мільярди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дружина Берлусконі подала на розлучення, після якого може отримати мільярди

248
Дружина прем'єр-міністра Італії Сильвіо Берлусконі Вероніка Ларіо подала на розлучення, повідомляє італійське інформагентство ANSA. Перша леді Італії ще 1 травня 2009 року обговорила з адвокатом деталі можливого процесу розірвання шлюбу, а позавчора зустрілася з юристами і склала первинний пакет документів.
Поки не відомо, на яку суму претендує дружина Берлусконі при розлученні, проте його статки оцінюються від 5 до 8 млрд. євро. За італійськими законами дружина має право як мінімум на половину майна колишнього чоловіка.
Про проблеми в сім'ї, що змусили Вероніку піти на такий крок, детально розказано в книзі італійської журналістки Марії Лателла "Тенденція Вероніки".
Та висловлювання дружини італійського прем'єра зовсім не схожі на скарги обдуреної дружини. Перша леді Італії оцінює свого легковажного чоловіка не лише з погляду моралі і моральності, але й з позицій світової громадськості.
"Я дійшла до межі, я не збираюся бути його нянькою і не можу змусити його припинити робити з себе посміховисько в очах всього світу. Найбільше мене непокоїть, що така людина, як Сильвіо, зрадила самого себе: він зробив так багато, але тепер люди говорять тільки про речі, які затьмарюють його реальну суть", - скаржиться Вероніка на падіння іміджу свого високопоставленого чоловіка.
Нагадаємо, що Берлусконі замішаний відразу в декількох сексуальних скандалах. Італійського прем'єра звинувачують в зв'язках з повіями і неповнолітніми дівчатами, а також у тому, що він пропонував жінкам місця в парламенті в обмін на секс.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас