Bain Capital готується до офіційного повідомлення про покупку Bellsystem24 за 1,1 млрд дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Bain Capital готується до офіційного повідомлення про покупку Bellsystem24 за 1,1 млрд дол.

Казна та Політика
105
Американська приватна інвестиційна компанія Bain Capital готується до офіційного оголошення про операцію з придбання японської Bellsystem24 в банківської групи Citigroup Inc.
Ця операція, вартість якої оцінюється в $1,1 млрд., стане найбільшою покупкою іноземною інвесткомпанією активів в Японії за останні 2 роки. Bain Capital вдалось обійти конкурентів в особі Permira і альянсу CVC Capital-Blackstone, які також зробили пропозиції за активи Bellsystem24, повідомили обізнані джерела агентству Reuters.
В теперішній час Bain працює над останніми деталями операції, а офіційне оголошення про операцію може відбутися протягом найближчих декількох днів.
Банк Citigroup вирішив продати Bellsystem24 для залучення грошових коштів і поповнення свого капіталу. Ця фінансова установа вже отримала більше $7 млрд. за рахунок продажу інших активів в Японії. Сума операції, швидше за все, складе або перевищить 100 млрд. єн, стверджують джерела. Bellsystem24, яка є найбільшою японською телемаркетинговою компанією, перейшла під контроль Citigroup в 2007 році.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас