ЗАО "Укртатнафта" уклало трирічний контракт на отримання азербайджанської нафти мінімальною партією 240 тис. т на місяць — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗАО "Укртатнафта" уклало трирічний контракт на отримання азербайджанської нафти мінімальною партією 240 тис. т на місяць

Енергетика
227
ЗАО "Укртатнафта" (м. Кременчук Полтавська обл.) уклало трирічний контракт на отримання азербайджанської нафти мінімальною партією 240 тис. т на місяць.
Про це на нараді під керівництвом Президента України Віктора Ющенка, присвяченій проблемам роботи промислових підприємств, заявив голова правління ЗАТ "Укртатнафта" Павло Овчаренко, повідомляє кореспондент РБК-Україна.
За його словами, нафта доставлятиметься до Одеси танкерами і далі по трубопроводах надходитиме на завод. "Азербайджанські партнери заявляють, що готові постачати "Укртатнафті" по 600-700 тис. т нафти кожен місяць. Сьогодні їх Росія витісняє із Європи, і вони розглядають нас як надійного партнера", - сказав Овчаренко.
Нагадаємо, до жовтня 2009 р. "Укртатнафта" не імпортувала нафту з Азербайджану. У жовтні вона імпортувала перші 240 тис. т легкої каспійської нафти азербайджанського походження.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас