На Херсонщині грабіжники озброїлись іграшковими пістолетами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Херсонщині грабіжники озброїлись іграшковими пістолетами

Кримінал
164
В Херсонської області співробітники міліції затримали двох злочинців, які погрожуючи іграшковими пістолетами, пограбували касу однієї з районних торговельних баз, повідомили в центрі громадських зв'язків Управління Міністерства внутрішніх справ області, повідомляє УНІАН.
За даними міліції, 30 жовтня в обідню перерву злочинці в масках зайшли до робочого кабінету касира бази і почали вимагати гроші. Касирка віддала їм 565 гривень, з якими злочинці сховалися з місця випадку.
В ході оперативно-розшукових заходів злодіїв затримали. Ними виявилися двоє раніше судимих жителів села Олександрівка Каланчакського району Херсонської області. За словами одного із затриманих, 30-річного безробітного, гроші йому потрібні були для того, щоб купити порунок для маленького сина.
Разом з односельцем він спланував злочин, а іграшкові пістолети узяв у власного сина. Аби їх не взнали, чоловіки декілька днів не голилися, спеціально купили темні окуляри, кепки і шарфи. Частина вкраденої суми була витрачена на покупку бензину, іншу частину злочинці пропили.
За фактом розбійного нападу порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 187 кримінального кодексу України (карається позбавленням волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна).
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас